Je tuin altijd netjes onderhouden door jouw hovenier

Als je er voor kiest om jouw tuin te laten onderhouden door een hovenier, ben je verzekerd van een goed onderhouden tuin. Een professionele hovenier weet namelijk precies welke zorg jouw tuin op welk moment nodig heeft. Zo ligt jouw tuin er altijd netjes verzorgd bij. Denk hierbij aan het snoeien van heggen, bomen en planten. Het verzorgen van jouw gazon of het poten van nieuwe planten.

Wil je de zorg voor jouw tuin uitbesteden aan een hovenier? Dat is goed mogelijk bij Arjan van der Veen. Wij kunnen het gehele onderhoud van jouw tuin overnemen, maar we kunnen je ook ondersteunen bij bijvoorbeeld zware tuinklussen. Je kunt dan zelf gewoon blijven werken in de tuin als je dat graag wilt.

Meer dan tuinonderhoud

Als hovenier kunt je ons niet alleen inhuren voor onderhoud aan uw tuin. We verzorgen ook allerlei andere werkzaamheden. Wilt u bijvoorbeeld een vijver laten aanleggen? Of een complete tuin laten ontwerpen Ook voor boomverzorging ben je aan het goede adres bij Hovenier Arjan van der Veen.

Persoonlijke benadering

Ons hoveniersbedrijf bestaat al ruim 25 jaar en is gevestigd in Witharen, een klein plaatsje in de Gemeente Ommen De gemoedelijke ‘aanpakkersmentaliteit’ van de Witharense gemeenschap vindt u ook terug in ons bedrijf. We kiezen voor een persoonlijke benadering en met ons team van vakbekwame en gediplomeerde hoveniers ontwikkelen wij graag samen met jou een mooi plan waarin jouw tuinplannen gerealiseerd worden.

Wilt je meer weten over de mogelijkheden van het inhuren van een hovenier? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag vrijblijvend meer over de verschillende opties.