Jouw wensen voorop

Onderhoud op maat afgesteld

Samen stellen we jouw onderhoudsplan vast. Jouw wensen staan hierin voorop. Wil jij jouw onderhoud op vaste momenten in het jaar, zoals ter voorbereiding van het aankomende seizoen? Dat kan! Of kies je toch liever voor een week-, maand- of halfjaarabonnement? En wil je daarbij dat we je gehele tuin aanpakken of heb je alleen behoefte aan snoei- en zaagwerkzaamheden? Samen kijken we welke optie het beste past bij jouw tuin of buitenverblijf.

Eerlijk en overzichtelijk

Duidelijke planning en communicatie

Wij zorgen altijd voor open en eerlijke communicatie. Dat is belangrijk voor ons, maar ook voor de omgang met onze klanten. Om te zorgen dat jij én wij precies weten wat er wanneer gedaan moet worden, werken we met een strakke en overzichtelijke planning. Zo weet jij voortijdig al wanneer wij langskomen voor onderhoud – precies afgesteld op jouw onderhoudsplan. Komt een afspraak een keer niet uit? Dan kijken we samen naar een oplossing! Zo zorgen we altijd voor een planning die voor beide partijen het beste uitkomt. Dat is wel zo fijn.

Persoonlijke aandacht

Zoveel meer dan ‘even schoffelen’

Een onderhoudsbeurt voor een tuin is natuurlijk van groot belang voor de status van jouw tuin of buitenverblijf. Maar ook het sociale aspect van tuinonderhoud vinden wij erg belangrijk. Zo kan het natuurlijk erg prettig zijn dat er iemand af en toe even langskomt, die na het werken in jouw tuin ook nog even een bak koffie meedrinkt.

Doe inspiratie op!

Met jouw toekomstige tuin kun je veel kanten op! Van een moderne tuin met een strak lijnenspel, tot een landelijke tuin met natuurlijke glooiingen. In de afgelopen jaren hebben we al heel wat mensen verblijd met een op maat gemaakte tuin! Die laten we je graag zien. Laat je inspireren!

Bekijk de inspiratiepagina

Afspraak maken?

Ben je er al helemaal uit of wil je juist graag advies? Maak dan een afspraak! We staan je graag persoonlijk te woord– bij jou of bij ons op kantoor.