Passend voorstel

Wij doen mee met aanbestedingen

Vanuit gemeentes, overheden en groot groen klanten krijgen we vaak de vraag of wij onderdeel willen zijn van de aanbesteding voor een aankomend project. Ook daarbij ondersteunen wij graag en leveren daarbij een passend voorstel. Van tuincreatie, tot aanleg of het leveren van periodiek onderhoud. We vertellen je graag wat we allemaal voor onze zakelijke klanten kunnen betekenen! Neem contact met ons op.

Hulp van a tot z

Van aflevering tot oplevering

Dat lees je goed! Wij zijn in te zetten van aflevering tot oplevering. Wat we daarmee bedoelen? Vaak assisteren wij grote én kleine campings met het plaatsen en aansluiten van chalets en caravans. Dat gebeurt al vanaf het moment dat zo’n chalet van een vrachtwagen afkomt, totdat deze volledig geïnstalleerd is. Daarnaast verzorgen we de aanleg van tuinen en onderhouden we de campingvelden. Alles in één keer gerealiseerd door middel van korte lijntjes en snel handelen.

Volledig naar wens

Onderhoud op maat

Kunnen we jouw bedrijf ook helpen met een passend onderhoudspakket? Met ons grote assortiment aan machines kunnen we op veel vlakken ondersteuning bieden. Zo kunnen we veilig en snel grote percelen maaien met onze 3-delige maaier. Ook kunnen we supermarkten, bedrijfsterreinen en verzorgingstehuizen helpen met gladheidbestrijding in de koude maanden. Daarnaast zijn wij in te zetten voor het reinigen van bestrating, door te werken met een zelfrijdende veegmachine. Dat scheelt weer in onkruid!

Afspraak maken?

Ben je er al helemaal uit of wil je juist graag advies? Maak dan een afspraak! We staan je graag persoonlijk te woord– bij jou of bij ons op kantoor.