Het volste vertrouwen

Samenwerken met leveranciers

Al vanaf dag 1 werken wij samen met een diverse groep leveranciers. En daar blijven we trouw in! Want met goede afspraken en een fijne samenwerking, garanderen wij ook de beste oplevering naar onze klant. Zo werken wij graag samen met leveranciers voor planten en bomen. Nieuwe bestrating nodig? Dan hebben wij leveranciers die stenen leveren. Verder werken we graag met vaste leveranciers voor het leveren van tuinhout, kunststof, sproeisystemen én verlichting. Alles om jouw tuin compleet te krijgen.

zwemvijver

Aan alles gedacht

Van beplanting tot bestrating

Onze groenexperts en allround hoveniers kijken altijd welke oplossingen er in jouw tuin het beste tot zijn recht komen. Dat gaat heel precies! We kijken naar de beplanting – zijn schaduwplaten, jonge hagen, perkplanten of zomerse laatbloeiers het beste in dit onderdeel van de tuin?
En hoe zit het met het bewateren van al dat groen? Daarom kijken we ook naar eventuele sproeisystemen en zorgen we dat de tuin ’s avonds prachtig verlicht wordt door passende tuinverlichting toe te passen. Zo heb je op elk moment van de dag plezier van én aan jouw tuin.

Een extra element

Waterpartijen in jouw tuin

Vraagt jouw tuin om net dat stapje extra? Dan is een waterpartij misschien wel de oplossing. Samen kijken we of een vijver, zwemvijver, waterbank of fontein jouw tuin naar een hoger niveau tilt. Geheel in stijl van jouw buitenverblijf of tuin en afgestemd op jouw wensen!

Doe inspiratie op!

Met jouw toekomstige tuin kun je veel kanten op! Van een moderne tuin met een strak lijnenspel, tot een landelijke tuin met natuurlijke glooiingen. In de afgelopen jaren hebben we al heel wat mensen verblijd met een op maat gemaakte tuin! Die laten we je graag zien. Laat je inspireren!

Bekijk de inspiratiepagina

Afspraak maken?

Ben je er al helemaal uit of wil je juist graag advies? Maak dan een afspraak! We staan je graag persoonlijk te woord– bij jou of bij ons op kantoor.