Stap 1

We trappen af met een vrijblijvend gesprek

Voordat we met een tuincreatie beginnen, zijn er een aantal stappen die we doorlopen. We komen altijd eerst op afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek. We maken samen met jou een inventarisatie van de door jouw gewenste stijl, specifieke tuinwensen, je budget, de ligging van de tuin en de mogelijkheden. Weet je bijvoorbeeld al welke bestrating je wilt? En heb je al nagedacht over een overkapping of vijver? Allemaal dingen om rekening mee te houden in ons ontwerp.

Stap 2

De juiste ontwerper voor jouw tuin!

In het eerste gesprek hebben we samen bepaald wat jouw wensen zijn – en misschien nog wel belangrijker – wat jouw stijl en budget is. Op basis daarvan gaan wij een tuinontwerp maken! Dit wordt gedaan door één van onze drie tuinontwerpers. Precies diegene die het beste bij jou en jouw stijl past. Samen kijken we wat er mogelijk is, wat er past en wat echt werkt voor jouw tuin.

Onze ontwerper gaat aan de slag om een passend plan te maken! Door een aantal ruwe schetsen en een eventuele 3D video nemen we je mee in het ontwerp.

Stap 3

Tijd om keuzes te maken

Samen zijn we in jullie ideeën gedoken. We keken naar precies dat wat jullie tuin nodig heeft én waar jullie gelukkig van worden. Een tuin om lekker in te loungen bijvoorbeeld. Of eentje die er gelikt uitziet, maar wel heel toegankelijk is voor jullie kinderen om in te spelen. Afgestemd en ontworpen op maat – met pure expertise en passie! En dan? Dan is het aan jullie de taak om keuzes te maken op basis van onze uitgebreide offerte! Daarin blijven we je adviseren en ondersteunen, maar jij bent de eindbeslisser.

Maak nu een afspraak!

In het eerste gesprek bepalen we wat jouw wensen zijn – en misschien nog wel belangrijker – wat jouw stijl en budget is. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos advies. Twijfel je nog? Wij staan je graag persoonlijk te woord. Bel ons op 0523 676 116 of stuur een WhatsApp berichtje.

Afspraak maken

Beleef en ervaar jouw nieuwe buitenruimte met een 3D ontwerp

Kies jij voor een moderne tuin met creatieve onderdelen? Dan zorgen we samen met een tuinarchitect voor een passend ontwerp. Dat ontwerp zetten we om in een overtuigend 3D ontwerp inclusief video – waardoor jij je waant in jouw toekomstige buitenruimte. Vol beleving, expertise en enthousiasme natuurlijk!

Doe inspiratie op!

Met jouw toekomstige tuin kun je veel kanten op! Van een moderne tuin met een strak lijnenspel, tot een landelijke tuin met natuurlijke glooiingen. In de afgelopen jaren hebben we al heel wat mensen verblijd met een op maat gemaakte tuin. Die laten we je graag zien. Laat je inspireren!

Bekijk de inspiratiepagina

Afspraak maken?

Ben je er al helemaal uit of wil je juist graag advies? Maak dan een afspraak! We staan je graag persoonlijk te woord– bij jou of bij ons op kantoor.