We tellen terug naar 1998 én daarvoor

Een jonge Arjan leert de kneepjes van het vak op de Middelbare Tuinschool Frederiksoord. In 1998, begint de dan 19-jarige Arjan zijn eigen hoveniersbedrijf – gespecialiseerd in tuinen, maar vooral in mensenkennis en open communicatie. Want dat is het allerbelangrijkste in zijn werk! Het persoonlijke contact, het meedenken met de klant. Dat zit er vanaf dag één fundamenteel in.

De allround hovenier in de omgeving

Arjan van der Veen Tuinen timmert al een flinke tijd aan de weg – of eigenlijk in de tuin – in de wijde omgeving van Witharen en Ommen. En dat doet Arjan niet alleen. Met zijn zorgvuldig samengestelde team van allround hoveniers kan het bedrijf de meest uitdagende klussen aan. Wat de meeste mensen niet weten, is dat een allround hovenier écht alles kan! Van verlichting, metselwerk, plantwerk en machinebesturing – tot aan het opstellen en bijhouden van de planning. Zonder deze toppers waren wij niet het mooie bedrijf geworden die we nu zijn.

De beste match voor jullie wensen

Jouw wensen staan voorop! Daarom komen we eerst altijd op gesprek, om te kijken wat je graag wilt en hoe – en vooral met wie – we dit het beste kunnen oppakken. We kiezen heel bewust welke collega’s het beste bij jou passen. De juiste match zorgt ervoor dat beide partijen vol enthousiasme met elkaar aan de slag kunnen.

Zijn er ontwerpwensen? Dan kijken we samen welke ontwerper en stijl het beste bij je passen. Op die manier creëren we jouw droomtuin!

Het meest belangrijk? Het werkplezier!

We zetten ons dagelijks in om onze klanten naar volle tevredenheid te bedienen. Onze filosofie daarachter is heel simpel: als onze collega’s werkplezier halen uit dat wat ze doen – en daarmee precies op hun plek zitten, dan hebben wij het goed gedaan. Dat is het allerbelangrijkste! Van het kantoor tot de mensen in het veld. Iedereen moet blij zijn met wat ze doen. Daarmee zorgen we voor échte passie voor en in het vak!

Het wordt weleens onderschat wat onze jongens doen. Het zijn échte toppers die alles kunnen!

-Marleen van der Veen

Afspraak maken?

Ben je er al helemaal uit of wil je juist graag advies? Maak dan een afspraak! We staan je graag persoonlijk te woord– bij jou of bij ons op kantoor.