Hou je van zwemmen en van vijvers? Dan is een zwemvijver een goede optie voor jou! Nederland heeft nu eenmaal niet echt stabiele zomers, dus als je een zwembad laat aanleggen is het maar de vraag hoe vaak je hier in kunt zwemmen. Een zwemvijver is daarbij de ideale oplossing! Op mooie zomerdagen kun je er heerlijk in zwemmen en de rest van het jaar kun je genieten van een prachtige natuurlijke waterpartij in jouw tuin.

 

Kristalhelder water in de zwemvijver

Als u besluit een zwemvijver aan te leggen in jouw tuin hoeft u niet bang te zijn dat u door vies groen water moet zwemmen. De zwemvijvers die Ed Bijker Hoveniersbedrijf aanlegt zijn voorzien van een biologisch filter (lavasteen). Die zorgt ervoor dat het water in de zwemvijver altijd schoon en kristalhelder blijft. U kunt er zelfs voor kiezen om de vijver te verwarmen.

 

Goedkoper dan een zwembad

Een zwemvijver heeft het allemaal. Een prachtige natuurlijke waterpartij in de tuin, maar ook ruimte om te zwemmen. Met een mooie vlonder of een stijlvol terras kun je heerlijk genieten aan de waterkant. Daarnaast vergt een zwemvijver minder onderhoud en het aanleggen van de vijver is ook goedkoper dan een zwembad in de tuin.

Hoveniersbedrijf Arjan van der Veen is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van zwemvijvers. Graag komen we vrijblijvend bij u op bezoek. Samen met u bepalen we dan wat de beste optie voor jouw tuin is. Denkt u vooral niet dat u een heel grote tuin nodig hebt voor het plaatsen van een zwemvijver. Omdat we de vijver op maat maken is er heel veel mogelijk! Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op!