Tuinontwerp Zwolle

Wil je een nieuwe tuin aan laten leggen? Of wil je jouw tuin uitbreiden met een mooi terras inclusief bestrating? Hovenier Zwolle Arjan van der Veen start altijd met het realiseren van een ontwerp. Uiteraard bespreken we dit ontwerp uitgebreid met je. Tijdens ons gesprek komen er altijd leuke variaties boven of zelfs geheel nieuwe ideeën. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je het ontwerp voor jouw tuin al helemaal zelf hebt getekend of heeft laten tekenen.

Als het ontwerp rond is, maken wij een offerte op. Die offerte is altijd vrijblijvend. We specificeren de offerte per onderdeel van het ontwerp zodat je aan de hand van jouw budget kunt bepalen wat wel en niet haalbaar is. Help je zelf mee bij de aanleg van de tuin? Zijn er bepaalde werkzaamheden die je zelf doet? Dat verwerken wij op een passende manier in de offerte.

Alles voor jouw tuin

Arjan van der Veen is dé hovenier in omgeving Zwolle, legt niet alleen tuinen aan. Wij verrichten ook veel onderhoudswerk in de tuinen van onze klanten. Heeft u een mooie tuin, maar heeft u zelf geen tijd voor onderhoudswerkzaamheden of bent u hier fysiek gezien niet toe in staat? Besteed onderhoudswerk dan uit bij Hovenier Arjan van der Veen. We maken goede afspraken over wat wij voor je doen en wat je zelf eventueel blijft doen.

Lees hier meer over tuinonderhoud

Kies voor Arjan van der Veen

Heeft u interesse in de diensten van Hovenier Zwolle Arjan van der Veen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel 0523 – 676 116. Wij helpen u graag bij de realisatie van al jouw tuinwensen! wil je meer weten over ons bedrijf? Lees dan hier meer over ons.